Zitbanken

Een nieuwe zitbank koopt u niet zo vaak. Er wordt veel tijd in doorgebracht en het is ook nog eens een opvallend onderdeel van de kamer. Reden genoeg dus om er goed over na te denken. Kom naar Kötter Wonen Nijverdal om een ruim assortiment banken te testen en uitvoerig advies in te winnen.

Welke vragen moet u zichzelf stellen bij de aanschaf van een zitbank?

  • Hoe ga ik mijn bank gebruiken?
  • Hoe groot moet mijn bankstel zijn?
  • Welke kleur is goed voor mij?
  • Wat zijn de beste materialen?
  • Wat moet ik weten over de vering?

Meer dan 3.000 m² Werelds Wonen

Hierboven treft u een kleine selectie banken aan, 2-zitsbanken, 3-zitsbanken en hoekbanken. Uiteraard hebben wij veel meer keuze! Kom gerust langs in Nijverdal. U bent van harte welkom voor een ochtend of middagje kijken en testen.

Ruime keus en altijd aanbiedingen!

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie banken en de mooiste stoffen en stoere leersoorten o.a. Africa, Tasan, en Amazone leer. De bankstellen in onze showroom zijn zeer gevarieerd in prijs. Vanaf € 549,- heeft u al een prachtige 3-zitsbank! We hebben ook een groot aantal hangbanken van Nederlandse topkwaliteit. Deze banken zijn vaak snel leverbaar en hebben een zeer ruim stoffen- en leerassortiment! Elke week hebben wij nieuwe showroom aanbiedingen met korting tot wel 60%! Dus kom langs in onze showroom in Nijverdal, de koffie staat klaar.

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto's en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.