Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Zwolle

Bekijk een wereldse collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Op zoek naar echt iets moois?

Bent u op zoek naar meubels of een compleet nieuwe inrichting van uw huis? Laat u zich graag verrassen door goede ideeën, hoogwaardige kwaliteit materialen en prachtige meubels?  Of wilt u gewoon even kijken naar de laatste trends in woonwinkels in de buurt? Welkom bij woonwinkel Kötter Werelds Wonen! U vindt uw prachtige meubels op een halfuurtje rijden van Zwolle.

Bezoek onze woonwinkel vanuit Zwolle

Onze woonwinkel is prachtig en voorzien van 3000 m2 inspiratie en sfeer. Laat u meenemen in een reis door de wereld, met onze inspiratiekamers die het gevoel geven dat u in Zuid-Amerika, Azie, Afrika of ‘gewoon’ in Europa bent. Onder het genot van een kop koffie neemt u rustig de tijd om alles te bekijken en ‘proef te zitten’ en indien gewenst voorzien onze interieurstylisten u in onze woonwinkel van een deskundig en gratis interieuradvies. Wij zetten onze passie voor wonen graag in om u verder te helpen!

Veel tevreden klanten uit Zwolle gingen u voor

In onze woonwinkel verwelkomen wij regelmatig klanten uit Zwolle. Het is nog geen halfuurtje rijden en in de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even bij ons zijn komen kijken! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Kom ook langs!

Stap in de auto en kom gezellig langs. Parkeren is geen probleem, direct voor de deur en gratis. U zult positief verrast zijn! Adres en routebeschrijving vindt u op onze website, en als u liever eerst even online wilt orienteren kan dat natuurlijk ook! Klik door de categorieen en sferen bovenin beeld en laat u vast inspireren. Wij hopen u binnenkort te zien in onze woonwinkel!