Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Zutphen

Prachtige meubelen en wereldse inspiratie in onze sfeervolle woonwinkel

Heel veel woongenot op veertig minuten van Zutphen

Alles draait bij het inrichten van uw woning om de juiste sfeer. Bij ons bent u daarvoor op de juiste plek; de sfeervolste meubels tegen erg scherpe prijzen! Nieuwe ideeën nodig voor de woonkamer? Of moeten uw meubelen eindelijk eens vervangen worden? Kom dan gewoon eens kijken in onze woonwinkel in Nijverdal. Wij informeren u over de laatste trends op woongebied. De mooiste woonwinkel van Oost-Nederland op een goed halfuur rijden van Zutphen!

Industrieel, teak, eiken, Scandinavisch: alles in huis!

Wij bieden voor iedereen wat wils. Kies voor de mystieke uitstraling van koloniaal teak, of ga voor eiken voor een veel rustiger effect. Anderen houden weer meer van een landelijke sfeervolle inrichting. Ook bieden wij meer unieke lijnen, zoals industrieel wonen. Zelf zijn we gek op de ‘Uniek en anders’-lijn – meubels met een verhaal en bijvoorbeeld gefabriceerd van oud botenhout. In Nijverdal hebben we genoeg ruimte om ons assortiment te laten zien in onze kenmerkende, gezellige sfeer. Onze inspiratiekamers geven in elke kamer van onze woonwinkel weer een compleet andere sfeer. Door de muziek, het assortiment en zelfs de geuren waant u zich in een kleine versie van de wereld. Van Zuid-Amerikaans, via Aziatisch en Afrikaans naar Europees.

Tevreden klanten uit Zutphen

In meer dan 25 jaar hebben wij een zeer groot klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn. Daarvan komt ook een groot deel uit omgeving Zutphen. In de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even langskomen! Vele tevreden klanten gingen u voor – bekijk wat zij zeggen.

Route vanaf Zutphen

Op een goed halfuur van Zutphen zult u positief verrast zijn door onze showroom in Nijverdal. De sfeer, het aanbod, de prijzen; we bieden onze klanten continu het beste. Bekijk hier onze  openingstijden en de routebeschrijving voor het bezoeken van onze woonwinkel vanuit Zutphen. Parkeren? Geen probleem, dit kan namelijk direct voor de deur. En de koffie wordt vers voor u gezet!