Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Vriezenveen

Bekijk een wereldse collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Een prachtige woonwinkel vlakbij Vriezenveen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de sfeervolste meubels tegen een zeer scherpe prijs! Als u nieuwe ideeen zoekt voor de woonkamer of de kast, tafel of stoelen zijn aan vervanging toe, kom u dan eens vrijblijven orienteren in onze woonwinkel in Nijverdal. Wij informeren u over de laatste trends op woongebied. Kom langs in de mooiste woonwinkel van Oost-Nederland op een kwartiertje rijden van Vriezenveen!

Bezoek onze woonwinkel vanuit Vriezenveen

Geniet van 3000 m2 inspiratie en sfeer. Onze showroom is ingedeeld in diverse inspiratiekamers. Elke kamer weer in een andere sfeer. Teak, eiken, rustiek, koloniaal, of ‘uniek en anders’ – wij bieden voor elk wat wils. Laat ons een kopje koffie aanbieden, neem plaats op een van onze comfortabele (hoek)banken en wanneer u daar prijs op stelt zullen onze interieurstylisten u in onze woonwinkel van een deskundig en gratis interieuradvies voorzien. Profiteer van onze passie voor wonen, deze zetten wij graag in om u te helpen aan droominterieur!

Tevreden klanten uit Vriezenveen

In meer dan 25 jaar hebben wij een trouwe schare vaste klanten opgebouwd, waaronder ook een groot deel uit Vriezenveen. In de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even langskomen! Vele tevreden klanten gingen u voor – bekijk wat zij zeggen.

Dus stap in de auto

Parkeren is geen probleem en uiteraard gratis, gewoon op de ruime parkeerplaats voor de showroom. U zult positief verrast worden in onze woonwinkel! Ons adres en de routebeschrijving vindt u op onze website, en als u liever eerst even online wilt orienteren kan dat natuurlijk ook! Bekijk thuis alvast een deel van ons assortiment dat u op de website vindt. Wij hopen u snel te zien vanuit Vriezenveen in onze woonwinkel!