Woonwinkel Twente

Een woonwinkel vol inspiratie aan de rand van Twente

Meubels kopen is geen dagelijkse bezigheid, maar als u zich aan het oriënteren bent in Twente dan loont het zeker om een bezoek te brengen aan Kötter Wonen in Nijverdal. Kötter Wonen is een sfeervolle Woonwinkel aan de rand van Twente waar beleving, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen voorop staan.

Sfeer creëren in uw woning

Het creëren en hebben van de juiste sfeer is al meer dan 25 jaar onze passie! Wij hebben meubels en woonaccessoires in verschillende stijlen en ongetwijfeld dat u bij ons een stijl zult vinden die bij u en uw woning past.

In onze showroom in Nijverdal hebben wij verschillende inspiratiekamers ingericht met elk een andere stijl. Van industrieel tot koloniaal en van landelijk tot rustiek voor elke stijl hebben wij een kamer ingericht. Alvast een kijkje nemen in de mooiste woonwinkel van Twente? Dan kan met behulp van de virtuele tour! Klik hier voor de virtuele tour door onze Twentse woonwinkel.

Een woonwinkel met 3000m2

Onze woonwinkel aan de rand van Twente heeft twee etages. Een begane grond en een eerste etage en is maar liefst 3000 m2 oppervlak. Door de grote ruimte die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij u een groot deel van ons assortiment laten zien.

In de showroom laten we schitterende stoelen, banken, kasten, tafels en woonaccessoires in veel verschillende stijlen en vanuit verschillende werelddelen. Het is als een een reis om de wereld. Werelds Wonen is niet voor niets ons motto!

Advies en onze personeelsleden

Onze grootste kracht zit in onze personeelsleden en ons deskundige advies. Onze personeelsleden zorgen dat iedere opdracht goed wordt uitgevoerd en dragen hiervoor ook een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze verkopers en verkoopsters geven u deskundige adviezen en denken met u mee. Ons doel is om goed te inventariseren waar u precies naar op zoek bent, welke stijl bij u en uw inrichting past en we willen uw verwachtingen overtreffen! Neem plaats op een van onze comfortabele (hoek)banken en wanneer u het op prijs stelt zullen onze interieurstylisten u in onze woonwinkel van een deskundig en gratis interieuradvies voorzien.

De meerderheid van onze klanten is woonachtig in Twente en omstreken. Wilt u weten wat zij over ons zeggen?  Lees de beoordelingen.

Wilt u onze woonwinkel aan de rand van Twente bezoeken?

Dat kan! Bekijk onze openingstijden en de routebeschrijving op onze website. Natuurlijk wordt u ontvangen met Twentse gastvrijheid en de koffie staat klaar. U kunt parkeren voor de deur en dit is uiteraard gratis. Als u alvast een impressie wil krijgen van onze meubelen kunt u op onze website kijken, maar het aanbod in onze winkel is veel uitgebreider. Vanwege het snel wisselende assortiment staat namelijk niet alles op de website.

Wilt u alvast een sfeerimpressie? Kijk dan hier voor foto’s en/of een virtuele tour.