Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Raalte

Een wereldse collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Een woonwinkel vol inspiratie nabij Raalte

Nieuwe meubels koop je niet vaak, maar bent u zich aan het oriënteren in de buurt van Raalte, bezoekt u dan ook zeker onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal! Want als u écht iets speciaals zoekt dan moet bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal zijn! Wij staan garant voor een wereldse sfeer, beleving en kwaliteit tegen erg scherpe prijzen met een laagste prijsgarantie. En dat allemaal op een prachtige centrale plek in de buurt van Raalte!

Creëer een geweldige sfeer

Bij het inrichten van uw woning is het creëren van de juiste sfeer cruciaal. Dit is al meer dan 25 jaar onze passie! U zult dat herkennen in onze inspiratiekamers. Elke kamer is weer ingericht met andere meubels in een andere stijl en sfeer, zodat de kans groot is dat u zult slagen in uw zoektocht. Teak, eiken, landelijk, industrieel of gewoon helemaal wat anders; wij zijn van alle markten thuis.

Sferen uit de hele wereld op 3000m2

Onze showroom in Nijverdal, op een kwartier van Raalte, heeft ‘twee vloeren’ – de winkelvloer op de begane grond en op de eerste etage. Dat maakt dat we een grote ruimte tot onze beschikking hebben, om daarin prachtige stoelen, banken, kasten en accessoires te laten zien in de sfeer die we graag willen. Door de muziek, het assortiment en zelfs de geuren zult u zich wanen in een kleinschaliger versie van de wereld, reizend langs alle werelddelen. Een reis om de wereld!

Altijd welkom voor een gratis advies

Het is ons doel goed te inventariseren waar u naar op zoek bent en hier een inrichting bij te bedenken die uw verwachtingen overtreft. Een groot deel van onze klanten komt uit Raalte. Wilt u weten wat zij over ons zeggen? Lees de beoordelingen.

Bezoek onze woonwinkel

Openingstijden en de routebeschrijving vindt u op deze site. En natuurlijk zult u de Twentse gastvrijheid al ervaren bij de voordeur, parkeren is namelijk geen probleem. Kijk voordat u in de auto stapt nog even rustig op onze website. Laptop, tablet, mobiele telefoon – onze website zal u op alle apparaten goed van dienst zijn. Zo krijgt u een kleine impressie van onze meubelen, maar vanwege het continu vernieuwende assortiment staat niet alles er op. U zult zien dat de showroom nog veel uitgebreider is. Meer dan genoeg keuze! Kijk hier indien u vast een digitale sfeerimpressie of virtuele tour wilt.