Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Goor

Een wereldse collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

3000 m2 woongenot op 20 minuten van Goor

Bij het inrichten van uw woning draait alles om het vinden van de juiste sfeer. In onze woonwinkel bent u daarvoor op de juiste plek; de sfeervolste meubels tegen een zeer scherpe prijs! Zoekt u nieuwe ideeën zoekt voor de woonkamer? Of wordt het tijd dat uw meubelen een keer vervangen worden? Kom u dan eens vrijblijvend oriënteren in onze woonwinkel in Nijverdal. Wij informeren u over de laatste trends op woongebied. De mooiste woonwinkel van Oost-Nederland op 20 minuten rijden van Goor!

Teak, eiken, rustiek, landelijk – we hebben het allemaal!

Wij bieden voor elk wat wils. Koloniaal teak geeft bijvoorbeeld een mystieke uitstraling, eiken daarentegen geeft weer een veel rustiger effect. Anderen houden weer meer van een landelijke sfeervolle inrichting. Ook bieden wij meer unieke lijnen. Wat wij zelf ook erg mooi vinden is de ‘Uniek en anders’-lijn – meubels met een verhaal en bijvoorbeeld gefabriceerd van oud botenhout. In Nijverdal hebben we voldoende ruimte om ons ruime assortiment te laten zien in onze kenmerkende sfeer. Door middel van onze inspiratiekamers bieden we in elke kamer van onze woonwinkel weer een compleet andere sfeer. De muziek, het assortiment en zelfs de geuren maken dat u zich waant in een kleine versie van de wereld. Van Zuid-Amerikaans, via Aziatisch en Afrikaans naar ook Europees.

Tevreden klanten uit Goor

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn. Daarvan komt ook een groot deel uit omgeving Goor. In de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even langskomen! Vele tevreden klanten gingen u voor – bekijk wat zij zeggen.

Route vanaf Goor

Op 20 minuten van Goor zult u positief verrast zijn door onze showroom in Nijverdal. De sfeer, het aanbod, de prijzen; we streven continu naar het beste voor onze klanten. Bekijk hier onze  openingstijden en de routebeschrijving voor het bezoeken van onze woonwinkel vanuit Goor. Parkeren is geen probleem, dit kan namelijk direct voor de deur. De koffie staat voor u klaar!