De beste in sfeervol wonen: woonwinkel Enter

Bekijk de fantastische collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Ruim 3.000 m2 woongenot op 20 minuten van Enter

Alles gaat om de juiste sfeer bij het inrichten van uw huis. Wij helpen u door het bieden van de meest sfeervolle meubels tegen de scherpste prijs. Op zoek naar inspiratie voor uw woonkamer? Of wordt het tijd om de meubelen eens te vervangen? Komt u dan eens kijken in onze woonwinkel in Nijverdal: de mooiste woonwinkel van Oost-Nederland op 20 maar minuten rijden van Enter!

Alles in huis: teak, eiken, rustiek, landelijk

Wij bieden voor ieder wat wils. We verkopen tegenwoordig veel meubels met een combinatie van RVS en hout, maar als dat minder in de smaak valt dan geeft bijvoorbeeld eiken weer een veel rustiger effect. Anderen houden weer meer van een landelijke sfeervolle inrichting. Ook bieden wij veel unieke lijnen, meubels met een verhaal en bijvoorbeeld gefabriceerd van oud botenhout. In Nijverdal hebben we genoeg ruimte om ons assortiment te laten zien in onze kenmerkende sfeer. Onze inspiratiekamers bieden in elke kamer van onze woonwinkel weer een compleet andere sfeer. De muziek, het assortiment en zelfs de geuren geven een wereldse sfeer. Van Zuid-Amerikaans, via Aziatisch en Afrikaans tot en met Europees.

Tevreden klanten uit Enter

In meer dan 25 jaar hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn. Van oudsher hebben wij ook veel klanten uit Enter mogen helpen. In de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even langskomen! Vele tevreden klanten gingen u voor – bekijk wat zij zeggen.

Route vanaf Enter

Op 20 minuten van Enter zult u positief verrast zijn door onze showroom in Nijverdal. De sfeer, het aanbod, de prijzen; we streven continu naar het beste voor onze klanten. Bekijk hier onze  openingstijden en de routebeschrijving voor het bezoeken van onze woonwinkel vanuit Enter. Parkeren is geen probleem, dit kan namelijk direct voor de deur en is gratis. De koffie staat voor u klaar!