Echt mooi wonen? Kom naar woonwinkel Borne - Kötter Wonen

Wij hebben een wereldse collectie met volop prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Prachtige meubels dichtbij Borne

Wordt het tijd om de woonkamer eens aan te pakken, is uw bank dringend toe aan vervanging of bent u gewoon op zoek om wat meer sfeer in huis te krijgen? Breng ons een bezoekje voor inspiratie en vrijblijvend interieuradvies. Onze woonwinkel Kötter Wonen Nijverdal is gevestigd op slechts een kwartiertje rijden vanaf Borne.

Inspiratie en sfeer

Al zeggen we het zelf, onze woonwinkel is prachtig en dat vindt u terug in 3000 m2 inspiratie en sfeer. Ga mee op wereldreis met onze inspiratiekamers die het gevoel geven dat u in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, of ‘gewoon’ in Europa bent. Terwijl u geniet van een vers gezette kop koffie, neemt u rustig de tijd om alles te bekijken en te testen. En als u wilt voorzien onze interieurstylisten u in onze woonwinkel van een deskundig en gratis interieuradvies. Wij zetten onze passie voor wonen graag in om u te adviseren.

Tevreden klanten uit Borne gingen u voor

Wij zien dat tevreden klanten uit Borne de weg naar onze woonwinkel in Nijverdal gevonden hebben; regelmatig verwelkomen wij klanten uit Borne in onze woonwinkel. Dus bent u op zoek naar nieuwe meubelen, kom dan gewoon even bij ons langs. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Een kwartiertje rijden

Stap in de auto, rij een kwartiertje en parkeer gratis op de parkeerplaats direct voor de deur. U zult u positief verrast zijn! Ons adres en de routebeschrijving vindt u op onze website, en als u liever eerst even vanuit huis wilt oriënteren kan dat natuurlijk ook! Bekijk vanuit uw luie stoel ons aanbod op de website via de categorieën en woonsferen (bovenin beeld) en laat u vast inspireren. Hopelijk zien we elkaar snel vanuit Borne in onze woonwinkel!