Specialist in sfeervol wonen: woonwinkel Almelo

Bekijk een wereldse collectie van prachtige meubelen en inspiratie in onze woonwinkel

Prachtige meubels op steenworp afstand van Almelo

Een nieuwe impuls voor de woonkamer, de bank vervangen of gewoon wat adviezen voor de decoratie van uw huis? U ziet graag meubels van hoogwaardige kwaliteit materialen tegen een zeer scherpe prijs? Of gewoon even rondneuzen tussen de laatste trends in woonwinkels in de buurt? Kom langs bij woonwinkel Kötter Werelds Wonen in Nijverdal! Bij ons zult u prachtige meubels vinden – op een kwartiertje rijden van Almelo.

Voormalig Grenenhuis – woonwinkel Almelo

Het zou kunnen dat u ons al kent onder de naam Het Grenenhuis Almelo. Onze toenmalige woonwinkel in Almelo was gevestigd aan de Deldensestraat 31. Nu vindt u ons op Industriegebied ’t Lochter in Nijverdal, aan de Transportweg 4/B. Hier hebben we meer ruimte om onze prachtige stoelen, banken, kasten en accessoires te laten zien in de sfeer waarin we het graag willen, en dat is zeker de moeite waard om te komen bewonderen! Bewonder ‘de wereld in het klein’ en laat u meevoeren langs de sferen en impulsen van Zuid-Amerika, Azie, Afrika of ‘gewoon’ Europa. Terwijl u geniet van een kop koffie praten wij u bij over de laatste trends en beste meubelcombinaties voor de perfecte sfeer. Wij delen onze passie voor wonen graag met onze klanten!

Tevreden klanten uit Almelo gingen u voor

Wij zijn blij dat onze vaste klanten uit Almelo de weg naar onze woonwinkel in Nijverdal inmiddels ook gevonden hebben. Regelmatig verwelkomen wij klanten uit Almelo in onze woonwinkel. In de zoektocht naar nieuwe meubelen moet u zeker even langskomen! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Een kwartiertje rijden

Stap in de auto en kom langs. Parkeer de auto gratis op de parkeerplaats direct voor de ingang, geen probleem. Laat u positief verrassen! Ons adres en de routebeschrijving vindt u op onze website, en als u liever eerst even online wilt orienteren kan dat natuurlijk ook! Bekijk vanuit uw luie stoel de categorieen en woonsferen (bovenin beeld) en laat u vast inspireren. Wij hopen u snel te zien vanuit Almelo in onze woonwinkel!