De mooiste woonwinkel - vlakbij Woonboulevard Almelo

Kötter Wonen Nijverdal, specialist op het gebied van sfeervol wonen

Woonboulevard Almelo op 10 minuten rijden van Kötter Wonen Nijverdal

Prachtige meubels op steenworp afstand van Woonboulevard Almelo

De woonboulevard Almelo is een geweldige plek om u te oriënteren op nieuwe meubels of zelfs een compleet nieuw interieur. Maar als u écht wat moois wilt, rijd dan nog even 10 minuten verder naar Nijverdal. Bij Kötter Wonen Nijverdal vindt u namelijk een interessante combinatie van prachtige, sfeervolle meubelen tegen zeer scherpe prijzen.

Bekend als Het Grenenhuis

Veel mensen uit Almelo kennen ons wellicht nog als ‘Het Grenenhuis’. Een van onze vestigingen stond inderdaad eerder in Almelo, aan de Deldensestraat 31. Inmiddels zijn we verhuisd naar Industriegebied ’t Lochter en zitten wij aan de Transportweg 4B in Nijverdal. De nieuwe showroom stelt ons beter in staat om onze prachtige collectie met meubelen uit de hele wereld aan u tentoon te spreiden zoals wij het graag willen. Werelds Wonen is ons motto, en u zult positief verrast zijn over hoe wij ‘de wereld in het klein’ aanbieden. Geniet van een lekkere kop koffie en laat ons u bijpraten over de laatste trends op het gebied van sfeervol wonen.

Klanttevredenheid als sterkste punt

Natuurlijk zijn wij erg trots op onze winkel en vertellen we er graag over. Maar gelukkig zijn onze klanten dat ook! Inmiddels hebben veel vaste klanten uit Almelo de weg naar onze woonwinkel gevonden en naar tevredenheid, ze geven ons een 9,8! Lees hier meer over wat klanten zeggen over ons. Als u dus op zoek bent naar inspiratie, advies en/of een nieuw interieur, kom dan zeker even langs. U zult er geen spijt van krijgen!

Woonboulevard Almelo op 10 minuten

Dus stap in de auto en kom langs. Uiteraard kunt u direct voor de ingang gratis parkeren. Rijd een klein stukje door vanaf de woonboulevard Almelo en kom in ieder geval even kijken. Oriënteert u zich ook zeker even rustig op deze website van tevoren, een deel van het assortiment staat online. Maar het aanbod wisselt ook sterk en de collectie wordt continu verfraaid dus u zult ook nieuwe meubels in onze winkel aantreffen die net zijn geleverd. Wij hopen u snel te verwelkomen vanuit Almelo in onze woonwinkel!

Onze klanten over ons10 redenen om langs te komen

Wij geven u nog 10 redenen om gezellig langs te komen in onze woonwinkel.

Bekijk een sfeerimpressie

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto's en zelfs een virtuele tour!

Openingstijden en adres Kötter Wonen Nijverdal

Bekijk de openingstijden en het adres van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal!