Audio meubels & TV meubels

Een verrassend grote collectie met mooie audio meubels, tv meubels en hifi meubels met slimme opbergmogelijkheden voor de stereo, dvd-speler, dvd’s en cd’s. En afgestemd op onze kastencollectie.
Kwalitatieve, unieke en betaalbare tv-meubels en audiomeubels bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal

Ons aanbod TV- en audiomeubels

Een simpel dressoir waar de tv op kan staan. Een audiomeubel of hifi meubel. Slimme opbergmogelijkheden voor de stereo, dvd-speler én alle dvd’s en cd’s. Onze collectie TV- en audiomeubels is verrassend groot en afgestemd op onze kastencollectie. Hieronder treft u een kleine selectie TV- en audiomeubels aan, maar in onze showroom in Nijverdal is nog veel meer te bewonderen. Kom gerust een keer kijken in Nijverdal!

Tv meubels, audiomeubels en hifi meubels uit onze eigen JFK collectie

JFK is het exclusieve merk van Kötter Werelds Wonen. Alleen in onze winkels zijn de TV- en audiomeubels van dit label te vinden. We ontwerpen ze exclusief voor onze klanten en laten ze maken door zeer ervaren meubelmakers in Indonesië. Een TV-, audiomeubel of hifi meubel van het JFK label is nergens anders te vinden, gemaakt van het beste hout en ook nog eens betaalbaar.

Een TV-, audio meubel of hifi meubel op maat

Wij zijn goed in betaalbaar maatwerk bij Kötter Werelds wonen. Onze collectie is heel uitgebreid, maar zoekt u toch iets anders dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken met met één van onze woonstylisten. Met uw input maken we een praktische werktekening. En daarmee gaan onze meubelmakers aan de slag. Een tv-, audiomeubel of hifi meubel op maat is helemaal afgestemd op uw wensen!

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto’s en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.