Tafels

Bent u op zoek naar een originele eettafel? Dan bent u bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal aan het juiste adres. Wij hebben in onze showroom zeer veel unieke modellen staan! Staat uw model er niet bij dan kunnen wij hem op maat leveren! Scroll naar het aanbod hieronder of klik direct op een specifieke categorie.

Tafels uit onze eigen JFK selectie

Wij weten goed wat onze klanten mooi vinden en hebben ons eigen merk JFK. Daarin spelen tafels de hoofdrol! Kiest u voor een tafel van het JFK label, dan weet u zeker dat u een bijzonder en uniek stuk in handen hebt!

Tafel op maat

We zijn sterk in maatwerk bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal. Samen bespreken we uw wensen en vervolgens gaan onze meubelmakers ermee aan de slag. Indien het om een teak tafel gaat, dan benaderen wij onze meubelmakers in Indonesië. Zij weten als geen ander wat er met deze prachtige houtsoort kan. Wilt u een eettafel in een andere houtsoort dan benaderen wij onze relaties in Nederland. Meer weten? Kom langs in onze prachtige showroom in Nijverdal voor een verse kop koffie!

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto’s en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.