Scandinavische meubels

Een opvallende trend is Scandinavisch wonen. Scandinavische meubels zijn erg in trek. De rustieke uitstraling en rust van deze woonsfeer spreekt veel mensen aan. Een Scandinavisch interieur is vaak licht, omdat het in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland snel donker wordt. Scandinavische meubels sluiten hier perfect op aan.

De kenmerken van een Scandinavisch interieur zijn rust, eenvoud en functionaliteit. Dat is ook wat de meubels uitstralen. De meubelen zijn namelijk minimalistisch, maar altijd van goede kwaliteit en comfortabel.

Rust, eenvoud en functionaliteit

De kenmerken van een Scandinavisch interieur zijn rust, eenvoud en functionaliteit. Dat is ook wat de meubels uitstralen. De meubelen zijn namelijk minimalistisch, maar altijd van goede kwaliteit en comfortabel. Neem bijvoorbeeld onze Scandinavische eetkamerstoelen, en eettafels deze hebben slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden. Of wat dacht u van de gave salontafels? Kortom keuze genoeg!

Lichte kleuren

Een Scandinavisch interieur bestaat vooral uit lichte kleuren, die kalmte en neutraliteit uitstralen. Wit, lichtblauw, grijs en licht hout zul je vooral veel tegenkomen. Dit creëert die typische Scandinavische look. Vloeren zijn vaak van licht of wit hout, meubels hebben houten onderstellen en vloerkleden dienen vaak als accessoires.

Meer weten over Scandinavisch wonen?

Wil je graag meer te weten komen over Scandinavisch wonen en de bijhorende meubelen? Kom dan langs bij Kötter Wonen in Nijverdal. Wij hebben ruim 3000 m2 showroom met een ruim assortiment Scandinavische meubels, landelijke meubels, accessoires en meer! Bekijk de actuele openingstijden op de website of neem contact met ons op!