Landelijke
Meubels

Landelijke meubels voor de inrichting van een landelijk interieur met de rust en de sfeer van het platteland. Warm en persoonlijk en met een authentieke, karakteristieke uitstraling.

Met landelijke meubels ervaart u de rust, sfeer en stijl van het platteland. Landelijk wonen doet u door de woning zo in te richten dat er een rustieke, warme en rustige sfeer ontstaat. Hierbij zijn de juiste kleuren van groot belang. Kleuren die vaak voorkomen zijn gebroken wit en witgrijs, maar ook andere naturel kleuren passen bij deze stijl.

Landelijk wonen

Een landelijk interieur staat voor heerlijk gezellig en ontspannen wonen. Door natuurlijke en robuuste materialen moet de rust en sfeer van het platteland naar boven komen. Met het gebruik van warme kleuren bereikt u de sfeervolle uitstraling van een landelijk interieur. Met de juiste verfkleuren, landelijke meubels en decoratie kan een landelijk interieur ook erg modern ogen en perfect geïntegreerd worden in een hedendaagse woning.

Voor de ultieme landelijke sfeer gebruikt u hout, linnen, katoen en gietijzer. Deze materialen zijn vaak naturel en erg robuust. Bij Kötter Wonen Nijverdal vindt u een ruim assortiment met landelijke meubels, waaronder dressoirs, salontafels en eettafels, landelijke tv meubels en nog véél meer. Kötter Werelds Wonen is dé woonwinkel voor een landelijke stijl.

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto's en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.