Kim Kötter meubelen: Kim's choice

Design gecombineerd met natuurlijke materialen en strakke accessoires; dat is mijn keuze!

 

Kim Kötter meubelen

Hoi, ik ben Kim Kötter

Welkom op mijn pagina met Kim Kötter meubelen – Kim’s Choice! Ruim 25 jaar geleden begon mijn vader met een heel klein meubelzaakje aan de Kerkstraat in Glanerbrug. Inmiddels is dit kleine zaakje uitgegroeid tot een groot familiebedrijf, maar wat gebleven is, is dat gezellige sfeertje van toen en daar ben ik best trots op!
Toen ik onze meubels uitzocht en ik gevraagd werd om mijn persoonlijke keuze, onder de naam Kim’s Choice, op de website te zetten heb ik dan ook geen moment geaarzeld. Hartstikke leuk toch! Ik ben als een blok gevallen voor de meubels in het gebroken wit met een rustiek teakhouten blad: de Victoria serie. En dat ik daar nog een vitrinekast op maat bij kon laten maken in exact dezelfde kleur was helemaal super! Maar misschien heb jij wel een hele andere smaak.

Je kijkt echt je ogen uit!

Ze hebben zoveel verschillende woonsferen bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal dat iedereen daar kan slagen. Zeker weten! Bekijk de sfeerfoto’s maar eens of ga gewoon gelijk naar de showroom. Je kijkt echt je ogen uit!

Bij mensen thuis

Oh ja, wanneer je de nieuwe meubels in huis hebt staan en je bent er trots op hoe gezellig het is geworden, maak dan ook een paar mooie sfeerfoto’s en mail die naar info@kotterwonennijverdal.nl. De foto’s komen dan in de rubriek “Binnenkijken” te staan op deze website.

Groetjes Kim

Bekijk Kim Kötter meubelen

Deze meubelen zijn bij ons ook bekend als de ‘Victoria Serie’. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren!

Bekijk meer wereldse sferen

Teak, landelijk, industrieel of ‘uniek en anders’: we zijn van alle markten thuis!