Industrieel
Wonen

Industriële meubels zijn helemaal hip. Deze stoere meubels en industriële woonstijl zijn de laatste jaren razend populair geworden. De meubels bestaan uit een fraaie combinatie van metaal of RVS en hout.
Door materialen te combineren en door eenvoud ontstaan prachtige industriële meubels, zoals eettafels en boekenkasten. Industriële meubels of ‘new vintage’ meubelen worden steeds meer opgenomen in onze collectie. Het zijn meubels met een bijzonder verhaal die het interieur kleur en een eigen uitstraling geven. De industriële stijl is synoniem voor ‘terug naar de oorsprong’, terug naar functionaliteit.

Industriële kasten

Een voorbeeld van een meubel dat perfect past in een industrieel interieur, is de industriele kast. Een kast met de industriële look geeft uw interieur een stoere retro sfeer. Industriële kasten kenmerken zich door een strakke vormgeving en een geleefde uitstraling. Hierbij is gebruikt gemaakt van stoere natuurlijke materialen zoals ijzer en geleefd oud hout. Een ander voorbeeld van een populair industrieel meubel is een tv kast. Natuurlijk mogen ook industriële accessoires, zoals lampen en vloerkleden, niet ontbreken!

Verschillende soorten en maten

Bij Kötter Wonen Nijverdal vindt u meubelen van teak, eiken en andere houtsoorten in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar iets specifieks dan kunnen wij op aanvraag ook voorzien van meubelen op maat. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Kom langs bij Kötter Wonen Nijverdal

Industriële meubels verwijzen naar een oorsprong, naar een verleden als uit een oude fabriekshal. Wilt u onze industriële meubels eens komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal. Wij hebben een showroom van ruim 3000m2 waar u onder andere industriële meubels kunt bewonderen. Wij hebben daarnaast nog veel meer aanbod en woonstijlen in ons assortiment, zoals landelijke meubels of onze bijzondere Kim Kötter meubelen.

Industrieel wonen