Fauteuil Arthur

 399,00

De Fauteuil Arthur is zowel verkrijgbaar in het beige als in het grijs. Het is een comfortabele en moderne stoel die in vele interieurstijlen toegepast kan worden. De Fauteuil Arthur Canvas van het merk Eleonora dankt zijn bijzondere uitstralingen aan het donkere ijzeren frame wat de stoel extra stevig maakt. Het frame is afgewerkt met houten leuningen. De arthur fauteuil is uiterst comfortabel en dat komt door de comfortabele zit en rugleuning. U kunt in deze stoel heerlijk tot rust komen. De fauteuil Arthur is verkrijgbaar voor €399,-

Eleonora

Eleonora is al meer dan 25 jaar geleden ontstaan uit liefde voor de meubels. Ze staan garant voor meubels van topkwaliteit met een fantastisch uiterlijk. Dit is goed te zien aan de Fauteuil Arthur. Door de moderne en strakke designs zijn de producten van Eleonora niet te missen in ons assortiment.

Details

Afmetingen (BxDxH):

  • Hoogte: 83 cm
  • Breedte: 58 cm
  • Diepte: 78 cm
  • Zitdiepte: 55 cm
  • Zithoogte 42 cm
  • Arml. hoogte: 60 cm.

Uitproberen?

U kunt gerust de fauteuil Arthur uitproberen in onze woonwinkel in Nijverdal. We beschikken over een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen! Doe inspiratie op in de woonwinkel door het zien van alle meubelen in verschillende omgevingen. Alle meubelen kunt u op uw gemak bekijken en uitproberen.

Bekijk de snelste route en kom gerust proefzitten in Nijverdal!
Kötter Wonen Nijverdal
Transportweg 4/B
7442 CT Nijverdal

Vragen?

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend interieuradvies? Bel ons op 0548 618 888 of mail naar info@kotterwonennijverdal.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Categorie: