Specialist in sfeervolle meubel Rijssen

Een prachtige, verrassende collectie van sfeervolle meubelen en inspiratie voor uw wooninrichting

In Rijssen vindt u diverse meubelzaken. Maar als u écht iets speciaals zoekt, rij dan ook nog even 10 minuten verder naar Kötter wonen. Want voor de mooiste meubels en accessoires en meest sfeervolle wooninrichting moet u bij Kötter Werelds Wonen zijn! U zult alle ingrediënten vinden voor een prachtige sfeervolle meubelinrichting. Wereldse sfeer, beleving en kwaliteit op slechts 10 minuten rijden van Rijssen!

 

Teak, Eiken, Landelijk – voor elk wat wils!

In elke van onze inspiratiekamers staat het creëren van een bijzondere sfeer voorop. Laat u inspireren door  de mystieke uitstraling van koloniaal teak, de rust van eiken, of de uitstraling van een landelijke sfeervolle inrichting. Een andere trend die wij zien komt samen in de ‘Industrieel wonen” woonsfeer; meubels met een verhaal, vaak een combinatie van robuust hout en metaal of RVS.

3000m2 meubel inspiratie

In onze showroom hebben we voldoende ruimte om onze prachtige stoelen, banken, kasten en accessoires te laten zien in de sfeer die we het graag willen. Onze showroom van 3000m2 is opgedeeld in toonzalen, met elke zaal weer in een andere sfeer. Het is de wereld in het klein; eerst waant u zich in Indonesië, en een kamer verder is de sfeer weer meer Zuid-Amerikaans, Afrikaans of Europees.

Samen de mooiste woonsfeer creëren

Wij luisteren goed naar wat u ongeveer zoekt qua sfeer en functionaliteit. Vaak hebben we hier gelijk een goed beeld bij waardoor we dit kunnen omzetten naar de inrichting van uw dromen. En dat voor een zeer scherpe prijs! Diverse klanten uit Rijssen gingen u al voor. Bekijk hier wat zij over ons zeggen.

Gegarandeerd een goede keuze

Wij bestaan meer dan 25 jaar en weten wat u als klant belangrijk vindt. Dit vindt u dan ook terug in onze ’11 redenen om bij Kötter Werelds Wonen in de buurt van Rijssen uw meubels te kopen’:

 • Een groot aanbod prachtige sfeervolle meubelen
 • Altijd de laagste prijsgarantie
 • Altijd de nieuwste modellen
 • Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel
 • Alles kan op maat gemaakt worden, zowel in teak, grenen als in eikenhout
 • Alles kan in de door u gewenste kleur afgewerkt worden
 • Eigen werkplaats, zodat we zelf eventuele problemen oplossen
 • Gratis parkeren
 • Levering door vakmensen
 • CBW erkende winkel
 • Een productgarantie van drie jaar

Route vanaf Rijssen

Rij een kwartiertje verder voor een aangename verrassing. De sfeer, het aanbod en de scherpe prijzen zullen u aangenaam verrassen!. Bekijk hier onze  openingstijden en de routebeschrijving voor het bezoeken van onze woonwinkel vanuit Rijssen. Parkeren is geen probleem, parkeer gratis direct voor de deur! De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!

Eerst thuis oriënteren? Geen probleem!

Voordat u vanuit de omgeving Rijssen in de auto stapt kunt u alvast rustig kijken op onze website.  Bekijk de site op uw laptop, PC, tablet of mobiele telefoon, aan iedereen is gedacht. Categorieën staan overzichtelijk bovenaan de pagina zodat u eenvoudig kunt rondneuzen tussen onze comfortabele stoelen en banken, prachtige kasten, tafels en tv/audiomeubels, of praktische en sfeervolle badkamermeubelen. Accessoires hebben we ook, om uw kamer net even die eigenzinnige twist te geven. Volop keuze dus!. Een sfeerimpressie of virtuele tour kunt u hier bekijken.