De mooiste meubel showroom van Overijssel!

Een prachtige, verrassende collectie van sfeervolle meubelen en inspiratie voor uw wooninrichting

Veranderingen in meubels of de wooninrichting vinden meestal niet vaak plaats. Genoeg reden om u dus zorgvuldig te oriënteren en te laten adviseren hierbij! En als u zich aan het oriënteren bent in Overijssel, bezoek dan ook zeker onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal! Want als u écht iets speciaals zoekt dan moet bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal zijn! De naam zegt het al, wij staan voor een wereldse sfeer, beleving en kwaliteit.  – en dat op een mooie centrale plek in Overijssel!

 

De juiste sfeer vinden

Bij het inrichten van uw woning draait alles om het vinden van de juiste sfeer. Hier zijn wij al meer dan 25 jaar bedreven in en dat ziet u terug in onze inspiratiekamers. Elke kamer is ingericht in een andere sfeer, zodat we met recht kunnen zeggen dat onze showroom ‘voor elk wat wil’ biedt. Teak, eiken, landelijk, industrieel – wij zijn van alle markten thuis.

De wereld rond in 3000m2

Onze showroom in het Overijsselse Nijverdal bestaat uit een winkelvloer en een eerste etage. Hierdoor hebben we voldoende ruimte tot onze beschikking om de prachtige stoelen, banken, kasten en accessoires te laten zien in de sfeer die we graag willen. Door de muziek, het assortiment en zelfs de geuren zult u zich wanen in een kleinschaliger versie van de wereld, waarin u langs de sferen van diverse continenten reist. Van Zuid-Amerika, via Azie en Afrika, naar Europa.

Gratis interieuradvies

Wij zijn pas tevreden als u het bent. Het is ons doel om  goed te inventariseren waar u naar op zoek bent en hier een inrichting bij te bedenken die uw verwachtingen overtreft – en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs! Een groot deel van onze klanten komt uit Overijssel. Wilt u weten wat zij over ons zeggen? Lees de beoordelingen.

Bezoek dit prachtige deel van Overijssel

Wij weten wat onze klanten belangrijk vinden, doordat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben opgedaan in onze woonwinkel. Deze ervaringen zijn gebundeld in de ’11 redenen om bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal uw meubels te kopen’:

 • Een groot aanbod prachtige sfeervolle meubelen
 • Altijd de laagste prijsgarantie
 • Altijd de nieuwste modellen
 • Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel
 • Alles kan op maat gemaakt worden, zowel in teak, grenen als in eikenhout
 • Alles kan in de door u gewenste kleur afgewerkt worden
 • Eigen werkplaats, zodat we zelf eventuele problemen oplossen
 • Gratis parkeren
 • Levering door vakmensen
 • CBW erkende winkel
 • Een productgarantie van drie jaar

Route naar onze woonwinkel

Openingstijden en de routebeschrijving vindt u op deze site. En de Twentse gastvrijheid begint al bij de voordeur, parkeren is namelijk geen probleem. Geen parkeergeld betalen of ver weg parkeren. En natuurlijk staat de koffie voor u klaar!

Bekijk ook onze site

Kijk voordat u in de auto stapt nog even rustig op onze website. Van achter uw laptop, liggend met de tablet of lopend met de mobiele telefoon; aan iedereen is gedacht. De website geeft een kleine impressie van onze meubelen, maar vanwege het continu vernieuwde assortiment staat niet alles er op. U zult zien dat de showroom nog veel uitgebreider is. Meer dan genoeg keuze! Wilt u vast een digitale sfeerimpressie of virtuele tour? Kijk snel verder >