Specialist in sfeervolle meubel Deventer

Een prachtige, verrassende collectie van sfeervolle meubelen en inspiratie voor uw wooninrichting

Het aanschaffen van een nieuw meubel of complete woonrichting moet een weloverwogen keuze zijn, want de juiste samenstelling hiervan kan uw wooninrichting maken of breken. Als u zich aan het oriënteren bent vanuit Deventer, rij dan ook een halfuurtje verder naar Nijverdal! Want als u écht iets speciaals zoekt, dan moet bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal zijn! Bij ons vindt u alles voor uw gedroomde meubelinrichting. Wereldse sfeer, beleving en kwaliteit – en dat op 30 minuten van Deventer!

 

Sfeervol en vernieuwend assortiment

Bij het inrichten van uw woning draait alles om het vinden van de juiste sfeer. Daar hebben wij onze inspiratiekamers dan ook perfect op ingericht. Koloniaal teak geeft bijvoorbeeld een mystieke uitstraling, maar mocht u op zoek zijn naar wat meer rust dan zullen we juist eiken adviseren. Anderen houden weer meer van een landelijke sfeervolle inrichting. Ook bieden wij meer unieke lijnen. Interessant hierin is de ‘Uniek & Anders’ woonsfeer; meubels met een verhaal en bijvoorbeeld gefabriceerd  van oud botenhout.

3000m2 meubel inspiratie

In Nijverdal hebben we voldoende ruimte om onze prachtige stoelen, banken, kasten en accessoires te laten zien in de sfeer die we graag willen. Onze showroom van 3000m2 is opgedeeld in inspiratiekamers, met elke kamer weer in een andere sfeer. De muziek, het assortiment en zelfs de geuren maken dat u zich waant in een kleine versie van de wereld. Van Zuid-Amerikaans, via Aziatisch en Afrikaans naar ook Europees.

Wij adviseren u graag!

Wij zijn pas tevreden als u het bent. Het is ons doel om  goed te inventariseren waar u naar op zoek bent. Daarna gaan we samen op zoek naar de  inrichting van uw dromen. En dat voor een zeer scherpe prijs! Diverse klanten uit Deventer gingen u al voor. Bekijk hier wat zij over ons zeggen.

Genoeg reden voor een bezoekje vanuit Deventer

Wij weten wat onze klanten belangrijk vinden, doordat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben opgedaan in onze woonwinkel. Deze ervaringen zijn gebundeld in de ’11 redenen om bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal uw meubels te kopen’:

 • Een groot aanbod prachtige sfeervolle meubelen
 • Altijd de laagste prijsgarantie
 • Altijd de nieuwste modellen
 • Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel
 • Alles kan op maat gemaakt worden, zowel in teak, grenen als in eikenhout
 • Alles kan in de door u gewenste kleur afgewerkt worden
 • Eigen werkplaats, zodat we zelf eventuele problemen oplossen
 • Gratis parkeren
 • Levering door vakmensen
 • CBW erkende winkel
 • Een productgarantie van drie jaar

Route vanaf Deventer

Op een halfuurtje van Deventer zult u positief verrast zijn door onze showroom in Nijverdal. De sfeer, het aanbod, de prijzen; we streven continu naar het beste voor onze klanten. Bekijk hier onze  openingstijden en de routebeschrijving voor het bezoeken van onze woonwinkel vanuit Deventer. Parkeren is geen probleem, dit kan namelijk direct voor de deur. Geen parkeergeld betalen of ver weg parkeren. En natuurlijk staat de koffie voor u klaar. We verwelkomen u graag!

Bekijk eerst rustig de site

Voordat u vanuit de omgeving Deventer in de auto stapt kunt u alvast rustig kijken op onze website.  Comfortabel achter uw PC of languit liggend met uw tablet; aan iedereen is gedacht. De website geeft een kleine impressie van onze meubelen, niet alles staat erop. Kijk rustig tussen onze comfortabele stoelen en banken, prachtige kasten, tafels en tv/audiomeubels, of praktische en sfeervolle badkamermeubelen. Accessoires hebben we ook, om uw kamer helemaal eigen te maken. Volop keuze dus!. Een sfeerimpressie of virtuele tour kunt u hier bekijken.