Kasten

Teakhouten kasten laten we maken door meubelmakers in Indonesië. Zij kunnen als geen ander deze prachtige houtsoort bewerken. Voor kasten in de andere houtsoorten benaderen wij meestal onze relaties in Nederland. Waar uw kast ook gemaakt wordt, u kunt er van op aan dat hij wordt zoals u het in gedachten heeft. Bekijk ook onze dressoirs iets lager op deze pagina.

Kasten uit onze eigen JFK collectie

Alleen in onze filialen zijn de kasten van het JFK-label te vinden. Wij ontwerpen ze exclusief voor onze klanten en laten ze maken door zeer ervaren meubelmakers in Indonesië. Een JFK kast is kwalitatief, origineel en betaalbaar.

Kast op maat

Indien u dat wenst, kunnen wij uw kast op maat maken. Eén van onze woonstylisten maakt – na een uitvoerig gesprek over de wensen – een praktische werktekening. Daarmee gaan onze meubelmakers aan de slag.

Meer dan 3.000 m² Werelds Wonen

Hieronder treft u een selectie aan van onze kasten. Maar het is toch veel leuker om de kasten in sfeervolle toonkamers te zien? Wij nodigen u dan ook graag uit om naar onze showroom in Nijverdal te komen om de kasten met eigen ogen te bekijken onder het genot van een verse kop koffie!

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto’s en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.