Hangbanken

Een lekkere hangbank kan in geen enkel interieur ontbreken. Zo’n bank om lekker in weg te kruipen om te kijken naar uw favoriete film of serie. Of om heerlijk een boek in te lezen. Bij Kötter Wonen Nijverdal snappen we dat. Kom langs om ons ruime assortiment hangbanken uitvoerig te testen en om advies in te winnen.

Welke vragen moet u zichzelf stellen bij de aanschaf van een hangbank?

  • Hoe ga ik mijn bank gebruiken?
  • Hoe groot moet mijn bankstel zijn?
  • Welke kleur is goed voor mij?
  • Wat zijn de beste materialen?
  • Wat moet ik weten over de vering?

Meer dan 3.000 m² Werelds Wonen

Hierboven treft u een kleine selectie hangbanken aan, 2-zitsbanken, 3-zitsbanken en hoekbanken. Uiteraard hebben wij veel meer keuze! Kom gerust langs in Nijverdal. U bent van harte welkom voor een ochtend of middagje kijken en testen.

Veel keuze en altijd aanbiedingen!

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide en continu wisselende collectie banken. Deze banken zijn er in de mooiste stoffen en stoere leersoorten zoals. Africa, Tasan, en Amazoneleer. Bankstellen hebben wij in allerlei soorten en prijzen. Vanaf € 549,- heeft u al een prachtige 3-zitsbank! Veel hangbanken in onze showroom zijn van Nederlandse topkwaliteit. Een bijkomend voordeel is dat ze snel leverbaar zijn en voorzien zijn van een zeer ruim stoffen- en leerassortiment! Wekelijks vindt u bij ons nieuwe showroomaanbiedingen met kortingen die oplopen tot wel 60%! Dus kom langs in onze showroom in Nijverdal, de koffie staat voor u klaar.

Heerlijke hangbanken bij Kötter Werelds Wonen Nijverdal

Sfeerimpressie woonwinkel

Bekijk een sfeerimpressie van onze sfeervolle woonwinkel in Nijverdal met prachtige foto's en zelfs een virtuele tour!

10 Redenen om langs te komen

Lees meer over de 10 redenen om naar onze woonwinkel in Nijverdal te komen.